Pau Claris, 162 08037 Barcelona +34 934 881 050
BA ADVOCATS

BA advocats neix com a resultat de la integració de diferents despatxos, el més antic fundat a l’any 1955.

Presentació i filosofía de BA advocats

BA advocats neix com a resultat de la integració de diferents despatxos, el més antic fundat l’any 1955. 

Està integrat per  professionals amb  una llarga experiència en diferents especialitats del dret i  àmbits, que ens permeten oferir un servei integral al nostre client. Té la seu a Barcelona, i manté relacions de col·laboració permanent amb despatxos d’arreu d’Europa.

Qualitat i excel·lència en el servei

Els nostres anys d’experiència i de  sòlida presència al sector ens avalen en la nostra dedicació entusiasta a la professió i en la ferma creença en uns valors: compromís, lleialtat, integritat, constància, dedicació, autoexigència, excel·lència i respecte;  valors que, dins el despatx,  són denominador comú de tots els nostres professionals. 

La confiança és l’eix dels nostres serveis professionals. El nostre objectiu és poder orientar les relacions amb els clients perquè siguin duradores i ens permetin acompanyar- los al llarg dels anys en el seu creixement estratègic, donant- los valor afegit.

Totes les nostres intervencions professionals estan basades en l’honestedat i en un profund sentit ètic , d’acord amb les normes deontològiques que guien la nostra professió, tant en la presa de decisions dels nostres professionals com en el tracte amb el client.

La nostra firma està atenta a la realitat del mon dels negocis i del mercat, a les seves constants evolucions i respon a aquesta necessitat adaptant-se de forma immediata als canvis i a les noves tendències, amb l’objectiu que els nostres clients en surtin beneficiats.

Enfocament alternatiu, pràctic i professional

El nostre objectiu és oferir al client el més alt nivell de professionalitat, qualitat i immediatesa.

Entenem l’exercici de l’advocacia no només com una pràctica professional per a la solució de conflictes sinó també com la prestació de serveis que permetin al client anticipar-se als esdeveniments , planificant i desenvolupant les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat, i amb un compromís absolut amb els interessos dels nostres clients.

No sempre tots els problemes han de tenir la mateixa solució, i és important poder donar respostes adaptant-nos a les necessitats i personalitat de cada client.

Enfocament plurisdisciplinar amb equip plurisdisciplinar

El treball en equip, la formació continuada, i l’enfocament pluridisciplinar dels assumptes és fonamental per la nostra filosofia, i per la nostra manera d’entendre la professió, de manera que mantenim una estreta col·laboració entre els diferents departaments del despatx que poden donar una visió més integral a les qüestions que plantegi el client, amb la finalitat principal d’aportar-li valor i confiança.


PROFESSIONALITAT

El nostre objetiu és oferir al client el més alt nivell de professionalitat, qualidad i immediatesa.

AGILITAT

La nostra firma està atenta a la realitat del mon dels negocis i del mercat, a les seves constants evolucions i respon a aquesta necessitat adaptant-se de forma immediata als canvis i a les noves tendències, amb l’objectiu que els nostres clients en surtin beneficiats.

PROXIMITAT

El nostre objectiu és poder orientar les relacions amb els clients perquè siguin duradores i ens permetin acompanyar- los al llarg dels anys en el seu creixement estratègic.

EFICIÈNCIA

Una estreta col·laboració entre els diferents  departaments del despatx que poden donar una visió més integral  a les qüestions que plantegi el client, amb la finalitat principal d’aportar-li valor i confiança.

INNOVACIÓ

Tenim al nostre espai web dos blocs diferenciats, dinàmics,  exclusiu pels nostres clients, que els permet seguir l’activitat legislativa i pre legislativa , notes jurídiques o articles d’interès.
ELS NOSTRES SERVEIS
AL MOMENT QUE HO NECESSITES

 

Àrees de Pràctiques

El nostre objectiu és oferir al client el més alt nivell de professionalitat, qualitat i immediatesa.


VER MÁS

BA Ports Esportius

BA Ports Esportius pretén facilitar a tots els membres de l’Associació Catalana de Ports (ACPET)


VER MÁS

Non Residents

Visa and Authorization residence for investors in Spain.


VER MÁS